عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم آغاز رزمایش دریایی مشترک آمریکا و اسرائیل در بحرین  نخست‌وزیر قطر درباره حمله اخیر اسرائیل به دوحه: اینکه میانجی توسط یکی از طرفین درگیر بمباران شود، بی‌سابقه است نتانیاهو: کشور فلسطینی مستقل در مجاورت اسرائیل تشکیل نخواهد شد فؤاد حسین: تنش میان ایران و آمریکا بر عراق تاثیر می‌گذارد فؤاد حسین و هاکان فیدان درباره پرونده ایران رایزنی کردند عراقچی راهی باکو شد

باز شدن در‌های بازار عربستان به روی کالا‌های ساخت اسرائیل

یک روزنامه اقتصادی چاپ سرزمین اشغالی از چندین قرارداد تجاری میان رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی با میانجیگری بحرین و امارات متحده عربی پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 28
کد خبر: ۱۰۷۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه اقتصادی Globes چاپ سرزمین اشغالی نوشت که دولت عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی در ماه‌های گذشته با واسطه گری امارات و بحرین چند توافق تجاری امضاء کرده اند.

به نوشته وبسایت سعودی لیکس، این روزنامه نوشت که رژیم تل آویو و عربستان سعودی گفتگو‌های موفقی تاکنون در خصوص برقراری روابط دیپلماتیک علی رغم موضع ریاض در خصوص حل و فصل مسأله فلسطین برقرار کرده اند.

این روزنامه تأکید کرد که باز شدن در‌های بازار عربستان به روی کالا‌های ساخت رژیم صهیونیستی اهمیت بالایی برای شرکت‌ها و صادرکنندگان اسرائیلی دارد. روزنامه گلوبز، بازار مصرف عربستان با ۳۳ میلیون جمعیت را بسیار عالی و دارای فرصت‌های زیاد توصیف کرد.


روز سه شنبه نیز اولین هواپیمای اسرائیلی در فرودگاه ریاض فرود آمد. روز قبل آن نیز یک اولین پرواز ریاض به تل آویو صورت گرفته بود.

سعودی لیکس در ادامه به نقل از منابع مطلع نوشت که مقدمات افتتاح اولین کنیسه یهودیان در شهر ریاض نیز در حال انجام است و در این مکان به عنوان مرکز یهودیان عربستان، تمامی مراسمات و آیین‌های یهودی انجام خواهد گرفت.

وبسایت عبری زبان واللا نیز اخیرا نوشته بود که «جک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا در ۲۷ سپتامبر گذشته در دیدار با «محمد بن سلمان» در ریاض در خصوص عادی سازی روابط میان ریاض و تل آویو با وی گفتگو کرده بود. به نوشته این وبگاه، ولی عهد سعودی هرچند امکان این امر را رد نکرده، اما گفته است که این موضوع نیاز به زمان دارد.

روزنامه عبری زبان «اسرائیل هیوم» نیز اخیر خبر داد وزیر امور خارجه عربستان سعودی یک روز پس از دیدار با وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا ریاض روابط خود را با تل آویو عادی سازی خواهد کرد، گفته است: «اسرائیل به ثبات منطقه و حرکت به سوی صلح در منطقه کمک کرده است»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار